Hae
Mustavalkoista
Kaupallinen yhteistyö

Hyvä sivellinsetti on täydellinen lahjaidea!

Kaupallinen yhteistyö: Skincity
*Sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa ihanaa ystävänpäivää kaikille ♥ Tämä päivä alkoi vauhdikkaasti, kun sain taikoa tuttavalle kampauksen vanhojentansseihin. Muistan edelleen sen päivän, kun itse tanssin vanhat ja näin kampaajana olen saanut kokea sen saman ihanan jännittävän fiiliksen asiakkaiden kautta lähes joka vuosi. En ole tehnyt kampauksia pitkiin pitkiin aikoihin ja nyt taisi olla kokonaiset kaksi vuotta välissä edellisestä. Olipa ihanaa pitkästä aikaa.

Ystävänpäivä on mielestäni yksi parhaista juhlapäivistä, joita kalenterista löytyy. Ystäviä on kiva yllättää pienillä muistamisilla pitkin vuotta ja tänä vuonna sain hieman ennakkoon lahjan Skincitylta. Paketista paljastui aivan täydelliset meikkisiveltimet, jotka tulivat juuri sopivaan aikaan, koska entiset olivat jo nähneet parhaat päivänsä.

 

Nämä MAKETHEMAKE meikkisiveltimet on valmistettu synteettisestä ja pehmeästä Taklonista. Tässä pakkauksessa tuli mukana 6 sivellintä, joilla saan tehtyä oman arkimeikin. Siveltimiä löytyy myös isossa pakkauksessa, josta löytyy 10 sivellintä. Kaikki MAKETHEMAKE siveltimet löytyvät Skincitylta myös erikseen ostettavissa, kannattaa ehdottomasti kurkata jos jokin sivellin on vaihtoa vailla.

 

Näissä siveltimissä tykkään siitä, että jokaiselle löytyy oma pussukka, jolloin nämä on helppo pakata mukaan vaikkapa reissuun. Pakkauksen mukana tuli myös kätevä säilytyslaukku ja pieni meikkipussukka. Milloin sinä olet uudistanut meikkisiveltimesi? Laadukas sivellin on ihana antaa kukkakimpun sijasta lahjaksi vaikkapa ystävälle♥

 

Kampanja

Skincity tarjoaa 14.2.-16.2020 välillä tehdyistä yli 50 euron arvoisista ostoksista -15% alennusta koodilla SPREADLOVE 

Ihanaa ystävänpäivää vielä kerran ♥

Kaupallinen yhteistyö: Skincity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *