Hae
Mustavalkoista
Kaupallinen yhteistyö

Lastenhuone | ihania ideoita lastenhuoneen sisustamiseen

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

 

Kaikista meidän kodin tiloista lastenhuoneet ovat niitä, joita jaksan sisustaa eniten. Lastenhuoneen sisustus muuttuu oikeastaan joka päivä lasten toimesta, koska he ovat niin innokkaita ja ilmeisen luovia rakentamaan mitä erikoisempia majoja! Majat tuntuvat olevan nyt iso hitti, kun niitä tehdään aivan kaikkialle. Muistan kyllä omasta lapsuudesta, että majaleikit olivat parhaita.

Meidän alle kouluikäisten lasten yhteinen huone on sellainen, jossa leikitään, nukutaan ja esimerkiksi askarrellaan, joten sieltä on löydyttävä tilaa monenlaiseen. Kolme lasta ja noin 11m2 kokoinen lastenhuone on melkoinen yhtälö, mutta toistaiseksi kaikki ovat nukkuneet siellä sopuisasti. En kiellä, ettenkö toivoisi enemmän tilaa, mutta tällä mennään vielä ainakin tämä vuosi.  Kaupallisessa yhteistyössä Jollyroom.fi kanssa sain valita meidän lapsille muutaman uutuuden, joista on ollut todella paljon iloa muissakin tiloissa kuin lastenhuoneessa.

Pyöreä harmaa rahi on muuttanut ehkäpä jäädäkseen meidän olohuoneeseen ja samoin tuo suloinen lasten nojatuoli on löytänyt paikkansa olohuoneen nurkasta. Tuo pieni nojatuoli vei sydämeni heti, kun se meille saapui – niin suloinen! Tämä ihana tuoli on ihastuttanut jo muutaman pienokaisen 1v kuvauksissa.

Olen jo kauan etsinyt kivaa päiväpeitettä meidän nuorimmaisen sänkyyn ja sopiva päiväpeitto löytyi Minituden mallistosta. Ihanan harmaa pilvikuvioinen päiväpeite sopii moneen kotiin ja tätä löytyy useassa eri sävyssä. Tytön koulupöydälle löytyi suloinen pupuvalaisin Alice & Fox merkiltä. Tätä origami -valaisinta löytyy useassa sävyssä ja erilaisilla hahmoilla.

 

 

Vaikka päätyseinä on edelleenkin maalaamatta niin toisaalta tykkäämme siitä ihan valkoisena. Maali kuitenkin odottaa maalaajaansa, joten ehkä viimeistään kesällä jokin huone saa uuden harmaan seinän. Kiinnostaisi muuten kuulla kokemuksia kerrossängyistä, joissa on kolme kerrosta! Sellainen vaihtoehto veisi todella vähän tilaa huoneesta verrattuna tähän nykyiseen. En kuitenkaan raaski luopua tuosta ihanasta Sebran sängystä, koska se vaan on niin kaunis. ♥

 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!♥

P.s. Nyt kannattaa kurkata instagram -tilini @emmidaily puolelle, koska siellä on arvonnassa 100 euron lahjakortti Jollyroomille!

 

Kurkkaa lisää miltä meidän lastenhuone on näyttänyt aiemmin:

KOLME LASTA SAMASSA HUONEESSA

UUDISTUNUT LASTENHUONE

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *