Hae
Mustavalkoista

En lupaa mitään vuosi 2020

Vuoden vaihtuessa päätin, etten tee yhtään mitään lupausta vuodelle 2020. Se, etten luvannut mitään erityistä on ollut hyvä päätös, koska nyt olen voinut tehdä asioita ilman turhia paineita. Lupauksista huolimatta aloittanut uusia projekteja ja jatkanut vanhoja, mutta en lupaa saavuttaa mitään erityistä tänä vuonna. Jos jotain tulee, niin se on sitten tullakseen ja saa tulla! Eniten odotan tasaista ja tavallista arkea. Toistaiseksi sitä se ei ole ollut, mutta ehkä vielä tulee olemaan. Voisin palata meidän pienimmän päiväkodin aloitukseen erillisessä postauksessa.

Juuri nyt tuntuu hyvältä. Olo on energinen ja aikaansaava. Aloitin viime vuoden lopulla liikkumaan enemmän ja vuoden alusta jätimme puolisoni kanssa pois arkiset herkuttelut.  Oikeastaan säännöllinen treenaaminen ja liikkuminen on tehnyt sen, että liiasta sokerista tulee paha olo ja etenkin nyt karkkipäivän jälkeen minulla on aivan kamala olo! Koko perheen herkkupäivä on ollut aina lauantai ja tulee olemaan sitä jatkossakin. Mielestäni yksi päivä viikossa on ihan hyvä ottaa hieman rennommin. Olisi ihana vetää kerralla sokerit nolliin, mutta olen päättänyt tehdä sen vaiheittain.

Nyt tätä uutta tai vanhaa arkea on takana 18 vuorokautta. Olen käynyt yhteensä 10 kertaa salilla / jumpassa ja ruokavalioon olen lisännyt enemmän kasvisruokaa ja jättänyt pois vehnän. Paino on jo nyt luultavimmin lähtenyt putoamaan nesteiden kiertoon lähtemisen myötä. En ole käynyt vaa’alla, mutta tunnen sen, kun vaatteet istuvat paremmin eikä olo ole enää kuin ilmapallolla. Arkiliikunta lisääntyy rutkasti, koska tulen jatkossa kävelemään suurimman osan koulumatkoista. Yksi mun tärkeä motivaattorini liikkumiseen on uusi älykelloni, joka ihan oikeasti innostaa liikkumaan. On mielenkiintoista mm. seurata päivittäisten askeleiden määrää ja tavoittelenkin vähintään 10000 askelta vuorokaudessa.

Kaikki lähtee minusta itsestäni ja minä pystyn mihin vaan ikinä haluan. Ja niin pystyt sinäkin. Luulen löytäneeni sen oman tyylini tähän elämäntapamuutokseen. Se etten tee liikunnasta niin vakavaa on lisännyt omaa intoa oppia ja omaksua uutta. Ja tietenkin myös se, että vihdoin viime vuonna löysin kuntosalin jossa viihdyn ja jossa on tilaa liikkua. Toivotaan, ettei into hiivu!

Palataan taas ♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *